slimme tablet

DIENSTEN

Ontdek onze expertises

 
Ontmoeting met klanten

ADVIES | CONSULTANCY

Goede advisering begint met het goed analyseren van uw wensen en behoeften. Als uw wensen en behoeften nog niet (volledig) duidelijk zijn, helpen wij u om deze duidelijk te krijgen. Zijn uw wensen en behoeften duidelijk, dan wordt bekeken binnen welke kaders de oplossing moet worden uitgevoerd.

Is alles duidelijk, dan brengen wij advies uit. Afhankelijk van uw wensen kan dit een merk en/of platform onafhankelijk advies zijn. Het advies kan naar wens worden uitgebreid met de functionele eisen en wensen en/of een ontwerp van de oplossing.

INSTALLATIE | IMPLEMENTATIE

Wij voeren de installatie en implementatie graag voor u uit. Echter, succesvol een project uitvoeren is meer dan alleen het aanschaffen en inzetten van de benodigde middelen en componenten.

Voor aanvang wordt een plan van aanpak met u besproken en het project wordt voor u uitgerold. Hiermee zorgt Tomorrow Smart Solutions ervoor dat uw nieuwe Smart systeem gecontroleerd wordt geïmplementeerd, waarbij gelet wordt op kosten, korte doorlooptijden, voortgangsbewaking en een goed eindresultaat vanzelfsprekend zijn.

Smart Home-systeem
Tomorrow Smart Solutions Strippenkaart

STRIPPENKAART

Heeft u behoefte aan ondersteuning, al dan niet op locatie, dan krijgt u die tegen inlevering van het benodigde aantal strippen, zonder verdere administratie. Dit werkt wel zo eenvoudig voor ons allemaal!

De strippenkaart is een verzameling van strippen. Iedere strip staat voor 1 uur.

De redenen om een strippenkaart af te nemen bij Tomorrow Smart Solutions zijn:

  1. Eenvoudig bereikbare ondersteuning mbt Advies & Ontzorging

  2. Geen onnodige administratieve handelingen

  3. Snelle response

  4. Prijsvoordeel t.o.v. losse uren/dagen

  5. On-site werkzaamheden mogelijk in eenheden van een halve dag