top of page
Ontmoeting met klanten

ADVIES | CONSULTANCY

Struggle je met het inrichten en optimaliseren van je smart home? Laat onze experts je helpen. Wij beginnen met het analyseren van jouw wensen en behoeften, zodat we precies weten waar jij naar op zoek bent. Zijn je wensen nog niet helemaal duidelijk? Geen probleem, wij helpen je om ze helder te krijgen.

 

Eenmaal duidelijk wat je wensen zijn, gaan wij op zoek naar een oplossing die binnen jouw kaders past. Onze experts hebben jarenlange ervaring in smart home technologie en zijn op de hoogte van de laatste innovaties, zodat we altijd een passende oplossing voor je kunnen vinden. Onze adviezen zijn onafhankelijk van merken en platforms, zodat we altijd in jouw belang adviseren. 

 

Ons advies kan, afhankelijk van je wensen, uitgebreid worden met functionele eisen en een ontwerp van de oplossing. Laat ons je helpen bij het creëren van je ultieme smart home oplossing. Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met jouw smart home uitdagingen. Gespecialiseerd in Smart Home technologie

INSTALLATIE | IMPLEMENTATIE

Wij voeren de installatie en implementatie graag voor u uit. Echter, succesvol een project uitvoeren is meer dan alleen het aanschaffen en inzetten van de benodigde middelen en componenten.

Voor aanvang wordt een plan van aanpak met u besproken en het project wordt voor u uitgerold. Hiermee zorgt Tomorrow Smart Solutions ervoor dat uw nieuwe Smart systeem gecontroleerd wordt geïmplementeerd, waarbij gelet wordt op kosten, korte doorlooptijden, voortgangsbewaking en een goed eindresultaat vanzelfsprekend zijn.

Smart Home-systeem
Tomorrow Smart Solutions Strippenkaart

STRIPPENKAART

Heeft u behoefte aan ondersteuning, al dan niet op locatie, dan krijgt u die tegen inlevering van het benodigde aantal strippen, zonder verdere administratie. Dit werkt wel zo eenvoudig voor ons allemaal!

De strippenkaart is een verzameling van strippen. Iedere strip staat voor 1 uur.

De redenen om een strippenkaart af te nemen bij Tomorrow Smart Solutions zijn:

  1. Eenvoudig bereikbare ondersteuning mbt Advies & Ontzorging

  2. Geen onnodige administratieve handelingen

  3. Snelle response

  4. Prijsvoordeel t.o.v. losse uren/dagen

  5. On-site werkzaamheden mogelijk in eenheden van een halve dag

bottom of page