Modern huis
noBackground-1.png

ADVIES & ONTZORGING IN SMART HOME
COMFORT | ENERGIE | VEILIGHEID

WIJ MAKEN JE HUIS SLIM!

Een Slim, Comfortabel, Groen en Veilig huis dat willen we allemaal.

SLIM HUIS!!

Dat wil toch iedereen!!

Wil je ook de verlichting in alle kamers van je huis kunnen bedienen met je smartphone en nooit meer in het donker hoeven tasten naar onvindbare lichtknopjes?

Lijkt het je ook fijn om ´s ochtends wakker te worden in een warm huis, omdat precies een half uur voordat je opstaat, de verwarming automatisch een paar graden hoger gaat?

Werk je thuis en maak je je zorgen over de beveiliging en de privacy van je netwerk en wil je met een simpele app kunnen bekijken wat er nu eigenlijk op je thuisnetwerk gebeurt?

 

Of wil je misschien je favoriete muziek in je hele woning laten afspelen door slechts het gebruik van je stem?

 

De tijd heeft niet stil gestaan: anno 2022 zijn de mogelijkheden om je huis te digitaliseren en moderniseren bijna oneindig. Juist omdat er zoveel opties zijn, weet je soms niet waar je moet beginnen. Of sta je in de bouwmarkt met je handen in het haar, voor de lange schappen met duizenden producten.

 

Tomorrow Smart Solutions biedt je met haar kennis van smart homes de uitkomst én de toekomst: wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en adviseren je welke mogelijkheden en producten het beste bij je huis kunnen passen. Wij bieden op een toegankelijke manier de slimste oplossingen voor thuis. En
kunnen dat alles in begrijpelijke taal aan je uitleggen.

 

Tomorrow Smart Solutions ontzorgt. Daarvoor gaan we eerst rustig met je in gesprek, leveren vervolgens persoonlijk advies op maat, kopen de producten voor je in én installeren ze volledig. Zodat je je verder nergens meer druk over hoeft te maken en alleen maar hoeft te genieten van de gemakken van uw nieuwe, moderne woning anno nu.

ONZE MERKEN

Wij hebben als motto "Slim Samenwerken". Dat is niet alleen wat wij doen maar ook wat we eisen van onze merken en producten. Alleen producten die samen werken zorgen ervoor dat een huis echt slim wordt!

brands3.png

Tomorrow Smart Solutions is onder andere reseller van Ubiquiti, Nuki & tado producten en gecertificeerd Ubiquiti Enterprise Wireless Admin, Ubiquiti Unifi Network Specialist & tado professional.

ictwaarborglogo-2.png

Tomorrow Smart Solutions is aangesloten bij het ICTWaarborg keurmerk.

Algemene voorwaarden Tomorrow Smart Solutions