top of page
A_Header_2800x12100_0117_01_edited.jpg

TADO

tado° is Europa's toonaangevende fabrikant van intelligente verwarmingstechnologie. Het bedrijf richt zich op slimme thermostaten die onnodige energieverspilling beperken. De koeling en verwarming van gebouwen is een enorme factor in termen van energieverbruik. Met tado° producten kan tot 31% worden bespaard op de jaarlijkse verwarmingskosten. Het bedrijf biedt ook een energiebesparingsgarantie: bespaar in de eerste 12 maanden of krijg je geld terug.

Vind u een tado product niet in onze Smart Shop? Aarzel niet en neem contact met ons op (ook voor grotere aantallen)!!

WELKOM IN DE COMFORTZONE

Niet te warm. Niet te koud. Geen droge lucht en dat alles zonder veel moeite of hoge kosten. tado° zorgt voor deze balans. Zodat jij je thuis altijd prettig voelt.

Jouw thuis – jouw klimaat

Met de tado° app kan je jouw verwarming en airco vanaf elke plaats regelen. Vanaf het kantoor, de sportclub of de bank. Zo heeft je huis altijd de juiste temperatuur.

Daar kan je op vertrouwen

tado° herinnert je op tijd om je huis te verwarmen of te koelen, zodat jij aan belangrijkere dingen kan denken. Ben je op weg naar huis - Ping! „Wil je de verwarming in de woonkamer aan laten gaan?“

De keuken blijft koel

Elke ruimte heeft een eigen functie en een ideale temperatuur. Kook je graag bij 18 graden en wil je daarna in een warme woonkamer eten? tado° regelt de temperatuur in de ruimtes zoals jij dat wilt.

Een fijne ochtend ...

... begint niet in een ijskoude badkamer. Laat tado° weten hoe laat jouw wekker gaat en stap in een warme badkamer. Dankzij een persoonlijke timer verwarmt of koelt tado° voor jou. Voor fijne ochtenden en dagen.

Aangenaam, je klimaat

tado° kent je ideale klimaat. tado° kent de kwaliteit van de binnen- en buitenlucht en weet tips om je binnenklimaat te verbeteren.

Voordeel van de zon

tado° kent het lokale weer. Wanneer bijvoorbeeld de temperatuur stijgt, zet tado° de verwarming zelfstandig wat lager. Zo blijft de temperatuur constant zonder dat je aan de verwarming of de airco hoeft te prutsen.

tadostartknop.jpg

KOOP IETS MOOIS

Verminder je energieverbruik tot 31%. Met tado° verwarm en koel je alleen als jij dat nodig vindt. Dat is beter voor het milieu en voor je portemonnee.

Het weer is gratis

tado° reageert op het weer. Als in de herfst plotseling de zon schijnt, wordt de verwarming daarop aangepast. Als de buitentemperatuur op een warme zomerdag daalt, kan de airco uit.

Frisse lucht zonder slecht geweten

Iedereen weet dat verwarmen bij geopende ramen energieverspilling is. tado° herkent geopende ramen en herinnert je eraan de verwarming of airco even uit te zetten. Zo bespaar je energie en geld.

Niemand thuis? Geen kosten!

Ga je het huis uit? Ping! „Vergeet niet de verwarming of airco uit te zetten“. Ben je op weg naar huis? Ping! „Wil je de verwarming of airco aanzetten?“ Dankzij Geofencing herkent de tado° app of iemand thuis is of niet.

Koele dagen, hete nachten

Wil je het 's ochtends koel en 's avonds warm hebben? tado° reguleert gedurende de hele dag de temperatuur zoals jij wilt. Met de Slim Schema bepaal jij jouw ideale temperatuur voor elk moment van de dag.

De juiste temperatuur voor elke ruimte

18 tot 20 graden is de perfecte binnentemperatuur voor een verkwikkende nachtrust. Maar bij welke temperatuur jij graag kookt of studeert, schildert of werkt, bepaal je zelf. Met tado° kan je elke ruimte apart regelen.

tadoac.png

Wij helpen je graag bij de opbouw, configuratie en implementatie van de producten. Van Ubiquiti UniFi netwerk en beveiligingsproducten tot Microsoft 365, en natuurlijk Smart Home oplossingen.

Tomorrow Solutions heeft de afgelopen jaren van alles gedaan. Ieder project is maatwerk, met de klant die centraal staat. Ook werken we samen met lokale partijen voor specifieke projecten en maatwerk oplossingen.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

bottom of page